Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов на рождения си ден: Реди сватби и получава кирки и ножици

13 юни 2012, 12:38 часа • 6701 прочитания

Премиерът Бойко Борисов препоръча на Томислав Дончев да се ожени и дори определи дата за церемонията му - 14 октомври. Това стана преди днешното заседание на Министерски съвет.

Заседанието на министрите днес започна малко по-различно, защото е рожденият ден на премиера и министрите носеха подаръци за него.

Повечето не казаха какви са, като засега стана ясно единствено, че МИЕТ ще дарят на премиера кирка, украсена с червена панделка.

Бойко Борисов определи датата за сватбата на единия от министрите – Томислав Дончев и дори записа церемонията в графика.

Премиерът обаче може би няма да е кум на министъра. Такъв все още се търси.

"Не искам да съм кум, защото трябва да намеря кумица дотогава", казал Борисов пред министрите. Очаква се президентът Росен Плевнелиев също да пристигне в МС, за да поздрави премиера с рождения му ден.

Премиерът сам разкри, след като бе попитан, подаръците си, които му бяха донесли днес. Сред тях има торта, ножичка. Министерството на финансите, което Борисов определи като министерството на феновете, пък му донесли тигър с купа. Това явно е закачка с отбора на Бистришките тигри, в който Борисов играе. Днес имаше слух, че Борисов е получил като подарък и живо теле. Премиерът обаче каза, че е чул за това, но все още не го е виждал.

Припомняме, че по-рано днес кметът на София Йорданка Фандъкова определи въвеждането в експлоатация на основното трасе на Южната дъга на софийския околовръстен път в участъка от кв. "Младост" до разклона на кв. "Симеоново" като най-големия подарък за рождения ден на премиера.

Редактор: Георги Иванов

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес