Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бялото грозде със семки е фаворитът на българина

13 август 2024, 13:32 часа • 438 прочитания

Истински Фестивал на гроздето очаква клиентите на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland България. До края на седмицата те могат да се възползват от супер атрактивни предложения с до 30% намаление в цената на най-любимите за българите сортове грозде.

Клиентите могат да се насладят на качествено, свежо и вкусно бяло и черно грозде само за 2,99 лв. за килограм, както и на техния еквивалент без семки с 30% отстъпка. Гроздето  тип „Розе“ и  сорт „Велика“ също са намалени с 30% и ще се предлагат на цена от 3,49 лв. за килограм.

Компанията работи с 4-ма български производители, които отглеждат над 10 вида грозде в масивите си. И въпреки голямото разнообразие в предлагането, фоворитът на българската трапеза си остава бяло грозде със семки.

Само за изминалата година лидерът в ритейла е реализирал на пазара общо от всички видове грозде над 1,2 милиона кг/бр. Тази година Kaufland планира да изкупи с 15% повече, което се равнява на 1,4 милиона кг/бр. грозде.

В сезона на свежите плодове и зеленчуци Kaufland България доставя българските плодове и зеленчуциот полето до регала за по-малко от 24 часа. Само за тази година Kaufland ще изкупи родна продукция на стойност 85 млн. лв. , а за последните 5 години сумата е близо 400 млн. лв.

Всички изгодни предложения може да разгледате и в седмичната онлайн брошурата на Kaufland  тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес