Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Златното момиче Мадлен Радуканова е бременна с първото си дете (СНИМКA)

31 юли 2023, 16:19 часа

Олимпийската шампионка с ансамбъла ни по художествена гимнастика от Токио 2020 Мадлен Радуканова и половинката ѝ - джудистът Божидар Темелков, ще стават родители. Щастливата новина сподели лично тя, като публикува в профила си в Instagram серия от снимки от парти, организирано специално за разкриване на пола на бебето им. Именно от кадрите почитателите на родната грация разбраха, че двойката ще се радва на дъщеричка. Момиченцето ще е първо дете за 23-годишната Мадлен и половинката ѝ Божидар.

Снимка: Madlen Radukanova/Instagram

Още: Вижте бременното коремче на Вики от “Един за друг” (СНИМКА)

Сред присъстващите и една от първите, които поздравиха бъдещите родители, беше бившата съотборничка на Мадлен и капитан на отбора по художествена гимнастика Симона Дянкова. "Вече всички знаят! Ще е момичеее! Много ви обичам и ви пожелавам цялото щастие на света", написа Дянкова в Instagram. На партито тя е била придружена от годеника си Никола, пише Dir.

Мадлен е дъщеря на известния треньор по футбол Милен Радуканов. Бъдещият татко Божидар пък имаше връзка с помощник-треньора на ансамбъла Михаела Маевска, която е и бронзов медалист от Игрите в Рио през 2016 г.

Полезна информация: Какво никога не трябва да прави бременна жена?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес