Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте кои са всички участници в новия сезон на Survivor!

22 януари 2023, 14:45 часа

Всички участници в седмия сезон на приключенското риалити Survivor вече са ясни. Екипът на предаването разкрива, че тази година кастът е брутален, а игрите и изпитанията за участниците ще са наистина впечатляващи. В предаването ще има два отбора - племето "Известни" и племето "Бойци.

Ето кои са имената на популярните българи, които ще се изправят срещу "бойците", за да спечелят телевизионното "оцеляване":

Както ви съобщихме преди няколко дни, в Survivor 7 влиза бившият футболист Благой Георгиев. В отбор "Известни" ще видим още кулинарната фурия Божана Кацарова, влогърът Стефан Попов-Чефо, певицата Татяна, ММА боеца Георги Валентинов, популярната актриса Снежана Макавеева и колегата ѝ Филип Буков (когото гледахме в сериала "Татковци"), спортистът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и Стефан Разсолков, която е инфлуенсър и първата българка със супер успешен акаунт в OnlyFans.

Срещу тях ще застанат представители на племето "Войни", които са с доказали се качества и житейски постижения, но не са популярни личности.

Тази година Survivor ще се снима на Карибите, а новото е, че предаването ще се излъчва почти в реално време и така зрители ще изживяват всичко, което се случва заедно с участниците. Зрителите ще могат да взимат активно участие и ще определят кой участник да продължава напред всяка седмица и кой ще бъде големият победител.

Продуцентите споделят, че още с пристигането си край топлите води на Карибско море, участниците ще се сблъскат с всички капризи на времето и сурови изненади, които са им подготвени. Онзи, който демонстрира най-здрава психика, най-голяма издръжливост и физическа устойчивост в комбинация със стратегическо мислене и умения за комуникация, ще спечели формата.

Survivor 7 започва скоро по bTV.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес