Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юлиан Вергов влиза в "Под прикритие": Ето кога ще гледаме новите епизоди

06 февруари 2024, 14:38 часа

Успешният криминален български сериал "Под прикритие" се завръща с нов сезон в българския телевизионен ефир. Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков заяви, че скоро "Под прикритие" ще бъде един от първите български сериали, излъчени по стрийминг платформата HBO.

Снимка: Михаела Каръмова/Actualno.com

Снимките на новия сезон ще започнат това лято, най-вероятно през август, а премиерата се очаква да бъде през 2025 година. Това стана ясно днес на пресконференция за продължението на сериала. На нея присъстваха личности от творческия екип и актьори, които ще вземат участие в шести сезон.

Какво предстои в новите епизоди?

"Под прикритие" е излъчен в повече от 180 територии по света, което е доказателство, че предизвиква интерес и възхищение не само в България. В това е убеден създателят на поредицата Димитър Митовски.

Новият сезон на сериала ще включва нови сюжетни линии. С това творческият екип ще отговори на зрителските очаквания, като създаде една модерна и съвременна история, която да бъде достойно продължение на предходните сезони.

Снимка: Десислава Кулелиева/БНТ

Действието в шести сезон ще се развива години по-късно. Сценаристката Ваня Николова заяви, че ще видим и нови персонажи. В ролята на нов главен герой ще влезе добре познатият актьор Юлиан Вергов, стана ясно на пресконференцията. 

Феновете на криминалната история ще могат да видят Михаил Билалов в ролята на Петър Туджаров - Джаро, който изненадващо се оказва жив. Мариан Вълев отново ще изиграе героя Росен Гацов – Куката. "Аз съм това, което съм, благодарение на "Под прикритие" – сподели той на пресконференцията.

Снимка: Михаела Каръмова/Actualno.com

Зрителите определено могат да очакват един различен сезон. На пресконференцията режисьорът Виктор Божинов спомена, че освен предстоящите снимки в България, в момента текат преговори и за снимачен процес в чужбина. Това гарантира новите епизоди да бъдат много по-различни и грандиозни.

Снимка: Десислава Кулелиева/БНТ

Новият сезон на "Под Прикритие" ще продължи своята обществена мисия – да показва това, което се случва под повърхността на България, каза Слави Ангелов.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес