Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Опасните партита на Пъф Деди: Охолство и припаднали голи жени (ВИДЕО)

30 септември 2024, 15:50 часа

Бляскавият живот на Пъф Деди и прословутите му партита дълги години бяха обект на слухове и шушукания, но скорошните обвинения към рапъра и ареста му активираха вълна от разкрития по темата, всяко от които все по-пикантно. Припомняме, че в момента Пъф Деди е обвинен в секс трафик, оргии и неморално поведение на партитата, които той дълги години организира. Именно тези обвинения дадоха смелост на хора, присъствали на партитата му, да разкрият истината за въпросните купони, които се оказват много по-брутални, отколкото някой си е представял.

Журналистът Крис Харис публикува наскоро статия, озаглавена "Един път се промъкнах на парти на Диди". В текста се представя разказ от първо лице на това, което авторът описва като "сюрреалистичен трескав сън". Харис разказва как е успял да се вмъкне на едно от събиранията на рапъра и вижда с очите си разюзданото поведение, за което днес се коментира, че е противозаконно.

Още: Арестуван и модерен: Музиката на Пъф Деди се слуша повече, след обвиненията за сексуален трафик и рекет

Разказът

На 3 юли 1999 г. тогава 22-годишният репортер дочува разговор за "барбекюто на Пъфи", докато се припича на плажа в Хамптън. Той веднага усеща, че получава уникална възможност и се насочва към имението на рапъра с идеята да наблюдава отвън. Но с помощта на мистериозна блондинка и под фалшивата самоличност на милионера Тед Амън, Харис минава през охраната и се озовава в неочакван свят.

Влязъл веднъж вътре, Харис описва обстановката като екстравагантна и странна. Около басейна се разхождат голи жени, манекенки раздават чаши с шампанско, а известни личности като Джей Зи и Бъста Раймс сноват между хората. В имението са извикани жонгльори, илюзионисти и оскъдно облечени жени, които танцуват на специални платформи. Тогава тези детайли не са изглеждали по същия начин, както изглеждат сега, на фона на обвиненията към Пъф Деди.

Още: 50 млн. долара не стигат: Пъф Деди остава в затвора

Марихуана и припадъци

Харис си спомня, че на онова парти във въздуха се носи тежка миризма на марихуана и звучи ужасно силна музика. Диди е облечен в бяло и носи големи златни ланци, разхождайки се горд сред гостите. Онова, което прави впечатление тогава на младия репортер, е фактът, че никой не се интересува кой е той и как е попаднал на партито. Репортерът се разхожда свободно сред известните и дори лично благодари на домакина за поканата. Журналистът разкрива, че на партито има много припаднали хора, включително и дамата, с която е влязъл първоначално.

В последно време обвиненията към Пъф Деди валят едно след друго, но последните са наистина сериозни. Преди считани за висока класа и страхотна възможност, днес партитата на рапъра се разглеждат от съвсем друга перспектива и се търсят потенциални знаци за нещо много по-сериозно, което преминава границите на чистото забавление. В наши дни от престижа няма и следа, а акцентът върху кариерата на музиканта се отмества от това, което е постигнал в музиката към обвиненията в секс трафик, пише "Marca".

Още: CNN пусна запис как Пъф Деди напада и бие бившата си приятелка (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес