Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крис Рок отказа, но друг култов комик ще води наградите "Златен глобус" (ВИДЕО)

22 декември 2023, 13:00 часа

Организаторите на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" обявиха, че комикът Джо Кой ще води церемонията през 2024 г. Това ще бъде дебют на Кой като водещ на голяма наградна церемония.

"Качвал съм се на много сцени по света, но точно тази е особено специална. Много се вълнувам, че ще водя наградите "Златен глобус", каза в специално изявление Джо Кой. "Това е моментът, в който филипинското ми семейство ще се гордее с мен!", завършва той.

"Много сме развълнувани, че Джо ще е водещ на церемонията на 81-ите награди "Златен глобус" и ще донесе заразителната си енергия и страхотен хумор, за да даде старт на сезона на наградите в Холивуд. Нямаме търпение да видим какво е приготвил на звездите и на световната публика.", казаха организатирите.

Още: Крис Рок "удари шамар" на наградите "Златен глобус": Отказа да е водещ

Кой е Джо Кой?

Джо Кой от много години е едно от най-активните лица на американската стенд-ъп комеди сцена, но сякаш Холивуд не го забелязваше. Самият той в интервю споделя: "Чудех се какво не им стига, че не ме забелязват. "Какво не виждате? Цифрите са достатъчно ясни - пълня залите, точно както го правят Елтън Джон, Coldplay, Били Джоел... Защо не ме виждате, хора?" И болеше. Много ме болеше. И да, беше ми обидно, че все още трябваше да убеждавам много хора, че това, което казвам, е адекватно и забавно.".

Наградите "Златен глобус" ще се връчват на 7 януари, а Кой ще се изправи пред една от най-големите телевизионни аудитории в световен мащаб. Кои са номинираните за наградите прочетете тук.

Още: Барби и Опенхаймер вероятно ще оберат наградите "Златен глобус"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес