Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хари Стайлс ще пее на връчването на наградите "Грами"

30 януари 2023, 14:41 часа

Певецът Хари Стайлс, който бе част от известната бой банда "One Direction", ще се представи със свое изпълнение на предстоящата 65-а церемония за наградите "Грами". 28-годишният британски певец се присъединява към вече обявените изпълнители Бед Бъни, Мери Джей Блайдж, Бранди Карлайл, Люк Кумс, Стив Лейси, Лизо, Ким Петрас и Сам Смит.

Церемонията за наградите "Грами" ще се състои на 5 февруари и ще бъде предавана от телевизия Си Би Ес. Водещ на шоуто за трети път ще бъде комикът Тревър Ноа, припомня "Варайъти".

Бионсе е с най-много номинации за водещите музикални отличия - девет, следвана от рапъра Кендрик Ламар с осем и Адел и Бранди Карлайл с по седем. 

Самият Хари Стайлс е с четири номинации, колкото имат още Фючър, диджей Калед и Ранди Мерил. Британецът е сред номинираните в три от четирите водещи категории - за албум, запис и песен на годината, заедно с Бионсе, Адел, Лизо и Кендрик Ламар.

Тази година церемонията за наградите "Грами" се завръща в Лос Анджелис, след като миналата година беше организирана в Лас Вегас заради коронавирусната пандемия и увеличаващите се случаи на зараза с варианта Омикрон.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес