Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп ще участва в шоуто с новата колекция бельо на Риана

03 ноември 2022, 16:57 часа

Холивудският актьор Джони Деп може би ще е първият гост мъж, който ще се появи в шоуто с марката за бельо Savage X Fenty на Риана, съобщава TMZ.

Решението да бъде включена звездата в програмата е взето от Риана и екипа й, но засега все още не е ясно какво точно ще бъде участието на Деп. Със сигурност е известно само, че той няма да се появи на подиума в качеството си на музикант, но определено се очаква да бъде гвоздеят на шоуто. Най-вероятно Деп ще представи някой от новите продукти на марката за мъже.

Шоуто ще бъде излъчено на 9 ноември в Amazon Prime Video. Изданието припомня, че в миналото супермоделът Синди Крауфорд и певицата Ерика Баду са били канени като гости в шоуто.

А междувременно в интернет се появи първият кадър от новия исторически филм, в който се снима актьорът - "Фаворитката" на френската режисьорка Майвен Льо Беско, която изпълнява в него и главната женска роля. Деп играе крал Луи XV и на снимката може да се види с шапка с пера, кадифена камизола, бродирана копринена жилетка и сабя в ръцете си.

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес