Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит с Инес де Рамон на Формула 1 във Великобритания (СНИМКИ)

08 юли 2024, 09:50 часа

Рядко срещаната публична поява на Брад Пит и приятелката му Инес де Рамон на Гран При на Великобритания привлече вниманието с това, че двамата постоянно се държаха за ръце и демонстрираха голяма близост. Двойката, която е във връзка от края на 2022 г., беше забелязана сред гостите на състезанието на пистата "Силвърстоун" в Нортхемптън, Англия, което бе спечелено от Люис Хамилтън. 60-годишният Пит носеше жълто бомбър яке и шапка, а 34-годишната Де Рамон - синя рокля с черни ботуши.

Появата им съвпадна с участието на Пит в предстоящия филм "F1", който трябва да се появи по екраните през 2025 г. Филмът, в който участва Дамсон Идрис и който е продуциран в сътрудничество с Формула 1, е заснет по време на действителни събития от Гран При. Присъствието на Де Рамон сякаш осигурява морална подкрепа за последния проект на Пит.

Още: Брад Пит и Инес де Рамон посетиха заедно филмов фестивал

Връзката на Пит и Де Рамон

Двойката за пръв път предизвика слухове през ноември 2022 г. и оттогава не се появява особено често на публични места. Съобщава се, че те подхождат към връзката си бавно, като се фокусират върху бъдещето и не позволяват на миналите връзки да им влияят, пише БГНЕС. Пит оценява личното си израстване и се радва, че Рамон е до него, особено когато постоянно получава "удари" от бившата му половинка Анджелина Джоли и децата му, които едно по едно се отказват от фамилното му име.

Още: Брад Пит иска да "зарови томахавката" с Анджелина Джоли

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес