Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бон Джоуви отведе своя фенка до олтара

16 октомври 2013, 18:07 часа

51-годишният Бон Джоуви сбъдна мечтата на своя австралийска почитателка, като я отвел до олтара в същата църква, в която се венчал за съпругата си.

Благодарение на социалните мрежи 34-годишната Бранка Делич резервирала по интернет за 12 октомври същия параклис в Лас Вегас, където през 1989 г. музикантът се ожени за годеницата си Доротеа Хърли.

Тя обаче много искала любимият й певец да присъства на сватбата и желанието й се сбъднало благодарение на кампания, която организирала със свои приятели във Фейсбук и Туитър.

"Цял живот мислеше, че ще се омъжи за Бон Джоуви. За съжаление, на 34 години си даде сметка, че това никога няма да се случи и прие предложението на Гонсало (годеника й). Може да не се омъжи за Бон Джоуви, но би било прекрасно, ако я отведе до същия отлар, където той самият се ожени преди повече от 20 години", гласи съобщение на специално създадения профил във Фейсбук, който стигнал до знанието на рокаджията и го убедил да присъства на сватбата.


Всичко било измислено до съвършенство. Бон Джоуви имал концерт в Лас Вегас в деня на сватбата на Делич.

Но за огромна изненада на младоженците и на гостите рокаджията пристигнал точно навреме за сватбата и придружил почитателката си до олтара на параклиса Глейсланд.

Той дори се съгласил да позира с нея на сватбените снимки и превърнал деня в най-незабравимия в живота й. "Поздравления, Бранка. Дано двамата с Гонсало да имате живот, изпълнен със щастие, любов и спомени – Винаги!", написал рокаджията в Туитър.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес