Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Art Crew с турне в три града в България

11 април 2019, 11:20 часа • 2031 прочитания

Арт-формацията "Art Crew" усилено продължава да радва малките фенове с новите си проекти. След девет успешни концерта през 2017 година, младежите от групата са готови да представят втората част на трибют-концерта "Аз съм Луна" и да зарадват всички почитатели на хитовия сериал! С над 25 песни от трите сезона, с много танци и настроение, групата очаква всички, да се забавляват заедно!

Проектът започва своята подготовка в началото на 2018 година, а от екипа споделят, че това е най-трудният проект за всички в групата, тъй като "предстоят последните концерти от този проект и всички заедно, ще трябва да се разделим с най-разсеяното, но и най-позитивното момиче в Света - Луна." Това споделят с усмивка от екипа. Режисьор на концерта е Богомил Райков, а екипът, който стои зад него, е: Венета Иванова - помощник режисьор, Ивета Василева - мениджър проект, както и Мартин Дизов - ръководител проект.

Младите актьори са решили да пренесат всички фенове на сериала директно в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката "Jam & Roller". Луна ще ги очаква там, за да им разкаже своята история и да ги направи част от "Open Music". Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Матео, Амбър, Симон, Нина, Гастон, Делфи и Ясмин.

Концертното турне на "Art Crew" ще премине през три града в България, като на 15 април ще гостуват в град Кърджали, в Културен дом, на 16 април - град Хасково, зала "Недялка Симеонова" в "Бизнес-център" и финалният концерт е на 17 април в град Пловдив, в залата на "Военен клуб" или по-известно като "ДНА - Пловдив".

Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лв. Концертите са с начало 19:00 часа, а всички желаещи, които искат да присъстват, могат да си набавят билети във всяка каса на "ИзиПей", както и онлайн, в мрежата на ePaygo! С приходите от концертите, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансират следващия си проект.

С участието на: Любомира Джорова, Франческо Ночев, Калина Вълчева, Богомил Райков, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова и Мартина Кънчева.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес