Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проф. Велислав Минеков: Не пожелахте да чуете, че съюзът с мутри и крадци е национално предателство

21 януари 2016, 16:57 часа • 5003 прочитания

Гледам този мой резил и се чудя на себе си. Все пак това РБ бе и моя рожба. Желаех това рождение, настоявах да се състои, надявах се. Надявам се и сега. Това написа в профила си във Facebook проф. Велислав Минеков.

Той беше говорител на "Движение България на гражданите" (ДБГ) на Меглена Кунева. Преди да напусне Реформаторския блок през ноември 2014 г., Менеков отстояваше единството на РБ и позиционирането му като алтернатива на статуквото.

"Не пожелахте, скъпи приятели да чуете, че този съюз с мутри и крадци е национално предателство. Не пожелахте да разберете, че превъзпитанието на мафията е невъзможно дело. Маргинални симпатизанти и съпартийци диктуваха и преобразяваха нашето достойнство и морал. Елитът на разума превърнахте в слуга. Дарихме с власт неграмотни престъпници и спряхме държавността в пожеланото европейско развитие", пише Минеков в социалната мрежа и продължава:

"Смутени сте от действията и словата на необразования ви падишах. Очаквате "реформи" от милиционерски униформи в съдружие с кроманьонски интелект, щастието от съпричастието с човекоядци. Очаквате щения от господарската милост или безсмислието на перверзната ни свобода ?

Незабавно напуснете случайната си власт. Надеждите са ви обречени. Изберете честта. Слугинажът е забвение.

Историята ще ви дари с разума, битието с нещастие.

Изберете съвестта".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес