Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: Навални не е герой, а инструмент

21 януари 2021, 16:36 часа • 8692 прочитания

"Иска ми се да вярвам и може би съм наивен с това, че все още има останали разумни човешки същества на тази планета!

Навални, господа, не е герой, а инструмент. Самият той не го осъзнава все още и едва ли ще му се случи, но лошото е, че и наблюдателите на тези процеси не осъзнават какво виждат със собствените си очи. Нито разбират, че над 80% от измамата, влиза в човека през очите, не от друго място. Така е устроена човешката природа и винаги някой ще ползва този недостатък", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Нищо в Русия не започва от Навални, нито ще свърши с него. Злото винаги идва тихо и най-често с ръкопляскания. В лапите на това изначално зло, както Навали, така и самия Путин са обречени да загубят играта в чужда полза и скрита от всички цел. Ще загубим тази битка и ние, защото здравият разум е изместен от притегателната сила на парите, до които никога няма да стигнем. Който и да ни управлява! Има причина за това.

Не споделям конспиративна теза, а спирам вниманието на собствените ви очи. Пазете се от тях и ги дисциплинирайте, защото те са светлина и пълна тъмнина в едно завършено цяло. Само здравият разум, действителните и потвърдени факти, конкретния казус и мотивите към него, могат да извадят на светло някаква истина, макар и не цялата. Нищо друго.

Зарът пред В. Путин е хвърлен и мисля, че той го разбира."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес