Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не е честно": Борисов не е доволен, че всички го питат за Митов (ВИДЕО)

19 април 2024, 10:11 часа • 1025 прочитания

Не е честно да ви кажа. Не е честно това. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента.

Лидерът на ГЕРБ не е доволен, че всеки ден го питат за искането на Главчев за смяна на служебния външния министър със заместник-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.  

Борисов обърна внимание, че ПП-ДБ не реагират за министрите на Радев в служебния кабинет, а на човека, който ГЕРБ са взели от тях - Даниел Митов.

"За техните министри, които останаха също си мълчат и считат, че им се полага. За техните областни управители също считат, че са в правото да ги има", заяви още Борисов. 

На въпрос след изборите дали може да работи с доскорошните си партньори, той отговори: "Всичко зависи от тях". ОЩЕ: Президентът обяви, че не иска Даниел Митов за външен министър (ВИДЕО)

Готовността за Еврозоната

Лидерът на ГЕРБ коментира думите на шефа на БНБ Димитър Радев, който също заговори за отлагане на еврозоната. 

Борисов каза, че може да каже какво е било преди три години, когато страната ни е покривала всички критерии. "Причината да не сме в Еврозоната се корени преди три години. Сега само може да чуваме негативни вести, но всички ние сме си го заслужили. Причината е тези, които гласуваха през тези три години за тези хора", заяви Борисов. ОЩЕ: И управителят на БНБ заговори за отлагане на приемането на еврото

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес