Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Корман Исмаилов пак вся смут сред Реформаторите със свое действие

20 ноември 2014, 15:20 часа • 30521 прочитания

Един от лидерите на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов отново разбуни духовете в Реформаторския блок. Причината - кандидатът на Реформаторите за заместник-областен управител в Кърджали.

Според агенция ПИК Исмаилов директно е депозирал името на човек от своята партия като опция, но без да се посъветва с другите партии в Реформаторския блок. Нещо повече - кандидатът на Исмаилов бил с квалификация "счетоводителка в хранителен магазин", казват от агенцията на Недялко Недялков. Срещу съпруга ѝ имало досъдебни производства за незаконна търговия с антики.

От Реформаторския блок били бесни на Исмаилов за поредния гаф през последните дни. Източници от ДПС казват, че Корман не можел да преглътне обидата от отстраняването му от ДПС и сега всячески се опитвал, да се докаже като фактор в политиката и властта, твърди регионалният сайт "Арда инфо".

Припомняме, че като водач на листата на Реформаторите Корман Исмаилов не успя да стане депутат от Кърджалийски многомандатен район, а влезе от София.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес