Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивайло Мирчев: Истината - Гешев пази Бойко, а Бойко държи Гешев

18 март 2022, 00:20 часа • 8453 прочитания

PR-ът на ГЕРБ преди малко спомена името ми в национален TV ефир и обясни, че "днес идват за тях, но утре ще дойдат за нас". Ами не, няма да дойдат. Няма да дойдат, защото не сме крали от еврофондове, не сме уреждали обществени поръчки, не сме търгували с влияние… Не само това, но от години се борим точно срещу тези практики на ГЕРБ. Това написа във Facebook страницата си депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев. Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше отведен от полицията, а пред къщата му в Банкя се появи почти цялото ръководство на партията, младежката организация и парламентарна група.

"Румъния вкара две правителства в затвора, а в България дори един клет министър не е осъден. Едновременно с това сме след Румъния по корупция. Истината - Гешев пази Бойко, а Бойко държи Гешев, а отдолу години наред безобразно се злоупотребяваше с власт на всички нива", заяви още Ивайло Мирчев.

 

Съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов също направи публикация в контекста на събитията, цитирайки Йордан Йовков: "Много майки съм разплакал… дойде и моят ред".

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес