Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Новините започват и свършат с Пеевски

23 септември 2024, 18:00 часа • 660 прочитания

Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността. Това заяви в лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава БГНЕС.

България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България, заяви Борисов. В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността, категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим.

С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура, заяви Борисов.

"Само преди 4 години България беше едноличен лидер на Балканите. Вие строшихте държавата през всичките тези години. Всички неща за Балканите се случваха във Варна и София",  каза още Борисов.

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес