Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Симов: Хората, които са по протестите, няма да простят (ВИДЕО)

31 юли 2020, 16:45 часа • 7415 прочитания

Измина един абсолютно психарски парламентарен сезон. Народното събрание се изправи пред една безпрецедентна криза, но парламентът се провали с предлагането на реални социално-икономически мерки за хората. Това заяви в предаването "Студио Actualno" народният представител от БСП Александър Симов, който коментира края на политическия сезон и продължаващите протести на улицата с искането на оставката на правителството и главния прокурор.

Смятам, че хубавото на този протест е, че никой не се опитва да го яхне. Който се опита да направи това, по-скоро ще извлече негативи, а не позитиви за себе си, счита Симов. Той посочи, че двете искания, които обединяват всички несъвместими части на политическия спектър, са оставките на правителството и на обвинител номер едно.

По повод вътрешнопартийните предизвикателства сред левицата, Александър Симов изрази убеждение, че ГЕРБ искат БСП да не е адекватна опозиция.

Симов каза, че лятото ще остане турбулентно. Хората, които са по протестите, няма да забравят нищо, няма да простят. Времето за прошка отдавна е минало, изрази мнение в заключение Александър Симов.

Целия разговор гледайте във видеото:

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес