Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майна Town Weekend представя: Майна Спорт - Голямото спортно предизвикателство на Пловдив

10 септември 2023, 11:01 часа • 3494 прочитания

Всички любители на активния начин на живот, внимание: На 16 и 17 септември Пловдив става спортната сцена на България.

DECATHLON и "Майна Town" съвместно организират не просто спортен ден, а истински спортен празник. В новия спортен парк пред магазина на DECATHLON ще имате възможност да премерите сили в различни спортове като баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса и много други.

Не пропускайте нашата специална атракция - ТриМайнатлон! А правилата за него? Те засега са тайна, но в него може да участвате с цялото семейство.

А това не е всичко! Проверете уменията си срещу професионалисти като играчите от "Академик" и "Хебър". А за почивка след мачовете нашите гости от "Кино под звездите" ще ви представят истории за спортни легенди като Марадона, Макенроу и Борг.

Разнообразете деня с модерни танци, рисуване на лица за деца, велоремонт и много други забавления. Събитието е истинско отражение на мисията на DECATHLON - да прави спорта достъпен и устойчив за всички.

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-и до 17-и Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите ТУК.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес