Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От 4.00 до 8.00 лв. са входните такси за басейните в Пазарджишко

23 юли 2018, 08:22 часа • 1204 прочитания

На голяма посещаемост се радват плажовете в Пазарджишко, показа проверка на Радио „Фокус“ – Пазарджик. Най-предпочитан заради удобствата си е плажът на кръстовището на главният път Пловдив – Пазарджик за село Мало Конаре. Той е посещаван и от много пловдивчани, тъй като се намира на главния път от Пловдив за Пазарджик и разполага с паркинг.

Цената за вход е 6 лв., за деца 4 лв., като не се плаща допълнително за чадър и шезлонг. Входът на минералния плаж в Белово, който също се намира на главния път, и е с много посетители през почивните дни, е 8 лв. за възрастни и 4 лв. за деца до 14 години, като след 17.00 часа цената е 4 лв. за всички. Плажът разполага с голям басейн с олимпийски размери, два по-малки басейна, както и с водна пързалка, като се посещава и от множество столичани.

Същите са цените и в друг минерален плаж в областта – в село Варвара. Той разполага с няколко басейна с различна големина и е удобен за семейства с малки деца. Един от най-евтините за посетители плажове е този в град Стрелча. Там посещенията за деца до 6 години са безплатни, за ученици входът е 2.50 лв., а таксата за възрастни е 4.50 лв.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес