Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елтън Джон е с увредено зрение след очна инфекция

04 септември 2024, 01:17 часа • 1175 прочитания

77-годишният певец Елтън Джон обяви, че след „тежка инфекция на окото“ е останал с „ограничено зрение“. Той разкри, че се лекува от инфекцията на едното око, но заяви, че възстановяването му ще отнеме „известно време“.

Още: Изложба с над 300 снимки на Елтън Джон откриват в Лондон

„През лятото се борих с тежка очна инфекция, която за съжаление ме остави с ограничено зрение в едното око. Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди зрението да се възстанови в засегнатото око. Толкова съм благодарна на отличния екип от лекари и медицински сестри и на семейството ми, които се грижеха толкова добре за мен през последните няколко седмици. Спокойно прекарвам лятото, възстановявайки се у дома, и се чувствам положително от напредъка, който съм постигнал в лечението и възстановяването си досега“, написа звездата в публикация в Инстаграм.

Още: Удостоиха Елтън Джон и Бърни Топин с награда "Гершуин" (ВИДЕО)

Много звезди, сред които модната дизайнерка Донатела Версаче, радиоводещият Боб Харис и актьорът Лейтън Уилямс, отговориха на публикацията с пожелания за здраве на певеца. Версаче заяви: „Не бързай да се възстановяваш, Елтън. Ние ще бъдем тук и ще чакаме твоето завръщане, когато си здрав и готов“. Харис написа: „Изпращам ти много любов, Елтън.“ Наскоро беше обявено, че европейската премиера на документалния филм „Елтън Джон: Никога не е късно“ ще се състои на тазгодишния филмов фестивал BFI в Лондон.

Още: За над 20 милиона долара продадоха различни вещи на Елтън Джон

Елтън Джон е известен с хитове, сред които Saturday Night's Alright for Fighting, I'm Still Standing и Your Song. През 2019 г. той беше изигран от актьора от Kingsman Тарон Егертън във филм за живота му, наречен Rocketman, предаде БГНЕС.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес