Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Робева към българските олимпийци: В объркани времена, вие ни отсрамихте

11 август 2024, 15:35 часа • 1523 прочитания

Легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева даде своето мнение за представянето на родните олимпийци на Игрите в Париж 2024. Според нея нашите състезатели са ни отсрамили и обединили в едни тежки - объркани времена – времена на озлобление и разединение.

След Париж 2024: Какви е деца раждала българска майка юнашка...

„Какви е деца раждала... Благодарим ви, прекрасни български момичета и момчета! Благодарим на всички, завоювали правото да представят България на Олимпийските игри. Благодарим ви, че в едни тежки - объркани времена – времена на озлобление, разединение, във времена на безверие и отчаяние, ни обединихте!", започва постът на Робева.

ОЩЕ: Иван Иванов: Наричаха го Карлос Щури! Насар е по-качествен от Наим Сюлейманоглу

Боряна Калейн

Нешка Робева благодари на българските олимпийци

"Благодарим ви, че отново ни събрахте, макар и пред телевизионните екрани и ни накарахте в един глас да крещим от възторг, да шепнем молитви, да напрягаме мускули, да плачем и се смеем, да се молим, да преживяваме всяка ваша стъпка, грешка, загуба и победа… Заедно! Благодарим ви, че ни отсрамихте", продължава легендата.

Красотата на българските мъже и жени

"Че показахте на света силата и красотата на българските мъже и жени, момичета и момчета - забравеното красиво лице на България! Гордеем се с вас! С всички вас! Обичаме ви… Защото в тази Олимпиада, България няма загуби! В тази Олимпиада, вие ни накарахте да се срамуваме от себе си – вечно мрънкащи, измързеливени, изпростели, очакващи някой друг да свърши работата вместо нас... Благодарим", не спести емоции тя.

ОЩЕ: Илиана Раева каза как българският ансамбъл можеше да стане олимпийски шампион

Семен Новиков

Поетичен завършек от Нешка Робева

А на тези, които допуснаха грешки, /защото не им е имплантиран изкуствен интелект/ защото са все още само хора, защото ние – запалянковците ги претоварихме с очаквания и изисквания, да постигнат това, което ние не бихме се и опитали. Искам да кажа на висок глас– ВЕЛИКИ СТЕ!", гласеше част от поста на Нешка Робева, която завършва със следното:

"И никога не забравяйте че „…

„…какви е деца раждала,

раждала, ражда и сега

българка майка юнашка;

какви е момци хранила,

хранила, храни и днеска

нашата земя хубава!...“

ОЩЕ: На 17 години се учеше пак да прохожда: Валентина Георгиева с разказ за контузията

„Какви е деца раждала“…. Днес завършват XXXIII ОИ в Париж... Благодарим ви, прекрасни български момичета и...

Публикувахте от Neshka Robeva в Неделя, 11 август 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес