Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боряна Калейн подкрепи Стилияна Николова: Има Господ, просто вярвай и се бори! Не се предавай (ВИДЕО)

12 август 2024, 12:32 часа • 8445 прочитания

Сребърната медалистка от Париж 2024 Боряна Калейн даде обширно интервю, в което коментира представянето си на Олимпийските игри във френската столица. Родната грация подкрепи Стилияна Николова, която не успя да се класира за финал.

Боряна Калейн сбъдна детската си мечта на Игрите в Париж

"Няма да лъжа никого, аз много исках и мечтах за този медал още от 6-годишна. От момента, в който влязох за първи път в залата по гимнастика, просто исках да бъда олимпийски медалист. Без значение от цвета на медала. Впоследствие, разбира се, исках да бъда и златен олимпийски медалист. Но дойдох тук, в Париж, с идеята да си изиграя съчетанията по най-добрия начин и да си свърша работата. Просто съм много щастлива, че си свърших добре работата, че целият ми екип е доволен от това, което аз направих", заяви Калейн пред Найден Тодоров от "24 часа".

ОЩЕ: Илиана Раева за Париж 2024: Кралици, Ад и симбиоза между математика и изкуство

Боряна Калейн

Какво предстои за Калейн?

"Със сигурност да. 8 от 8 изиграни съчетания... Перфектно не бих казала, защото никой не може да бъде перфектен, но за мен изиграни по много-много добър начин. Така че да, доволна съм. Както Илияна Раева каза, това май наистина беше състезанието на живота ми. Искам първо да си почина, защото в момента съм емоционална и не смятам, че в такъв момент трябва да се вземат каквито и да било решения. По принцип имам още едно състезание - държавно клубно първенство в края на октомври, на което със сигурност ще участвам", допълни тя.

Боряна към Стилияна: Пожелавам ѝ да се прероди, така както го направих аз

"Аз вече го казах на Стили лично: “Има Господ, просто вярвай и се бори. Не се предавай.” Може би това е бил нейният път и е трябвало да премине през това, но аз съм сигурна, че тя ще излезе по-силна, защото всъщност в такива моменти човек израства и научава много неща за себе си. Просто ѝ пожелавам да излезе по възможно най-добрия начин за нея от тази ситуация, да се прероди, така както го направих аз. И да постигне велики неща, защото тя е голям талант", завърши Боряна Калейн след среброто на Игрите в Париж.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес