Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ако Насар се съгласи да вдига за друга държава, ще го направят спортист №1 на България"

04 януари 2024, 23:04 часа • 21301 прочитания

Майката на суперзвездата на българските щанги Карлос Насар - Поля, изрази своето разочарование от петото място на сина си в анкетата "Спортист на годината за 2023 година". Тя намекна, че европейският шампион от Ереван 2023 е заслужавал да бъде пред заелия третата позиция Петър Мицин.

"Мицин е страхотен, но Насар има рекорди при мъжете"

"Мицин , наистина страхотен, уважение и респект към момчето и към кариерата му ,НО Карлос Насар също има рекорди само че при МЪЖЕТЕ, 2 купи за best lifter, тази година, първата на европейското първенство в Армения я спечели като победи по точки най силния мъж на планетата Lasha Tallahassee", пише майката на Насар като коментар под публикация във фейсбук страницата на бТВ Спорт.

ОЩЕ: Насар отказва да тренира с Иван Иванов: Има подозрение, че работим с крадци

Дните до Париж

Ако Карлос се съгласи да вдига за друга държава...

"Освен това стана пръв с двубой който никой не можа да надмине в още три категории след неговата 89/ 96 102 109. Може би ако се съгласи да вдига за друга държава, тогава ще го направят спортист на годината в България, защото цял свят говори че е феномен!!!"

Междувременно един от най-добрите плувци на България в последните години Антъни Иванов също избухна с гневна публикация в социалните мрежи след церемонията по връчването на наградите от анкетата "Спортист на годината за 2023 година" (подробности четете в линка).

Карлос Насар майка

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес