Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 14 юни 2024

14 юни 2024, 05:35 часа

Овен

Склонни сте да имате силно вътрешно съзнание, че сте създадени да правите нещо повече от обикновеното, и каквото и да правите, естествено постигате успехи благодарение на невероятния си стремеж. Също толкова важно е да поискате помощ, когато просто нямате енергия да положите повече усилия, отколкото вече сте положили. Запитайте се: "Как мога да бъда внимателен, когато се насилвам прекалено много?".

Телец

Още: 3 зодии, чиито ангели пазители няма да оставят молитвите им без отговор

Знаем, че обичате комфорта, така че използвайте днешния ден, за да свършите само минимума, но по начин, който помага да се улеснят по-големите задачи. Това може да означава да се заемете с пролетното почистване, което сте отлагали, като създадете по-спокойна среда, в която умът ви да се съсредоточи върху работата ви. Възнаградете се, като освежите пространството си с нови произведения на изкуството, ако то не ви вдъхновява.

Близнаци

Имате хитър начин да разделяте чувствата си и днес може да осъзнаете къде сте ги натъпкали или скрили от себе си. Тези нови осъзнавания може да ви се сторят сурови и болезнени, но те ще ви помогнат да се съсредоточите отново и да се почувствате свързани с тялото и ума си, което ще подобри интимността във взаимоотношенията ви.

Рак

Не позволявайте на вътрешния си критик да завладее деня ви. Нещо може да ви напомни за стар спомен, който да ви накара да изпитате носталгия. Понякога миналите спомени се връщат, за да ни подарят поредния урок, който може би сме пренебрегвали. Направете крачка назад от преживяването и помислете на какво ви е научило то. Това може да ви помогне изключително много да преодолеете минали болки и да намерите ново чувство на завършеност.

Лъв

На какво извън вас сте позволили да определя самооценката ви? Можем да изнесем силата си по много начини, ако не се чувстваме "достатъчно" такива, каквито сме. Нека днешният ден ви напомни, че не се нуждаете от нищо извън себе си, за да потвърдите това, което сте. Запитайте се: "По какъв начин се опитвам да докажа стойността си на другите хора?".

Дева

Възможно е днес да се чувствате по-емоционални, тъй като Луната е в домашния ви знак. Кога за последен път взехте решение със сърцето си, а не с разума си? Ако трябва да вземете важно решение, приемете това като знак да се вслушате в сърцето си. Сърцето е по-мъдро, отколкото предполагаме, дори ако решението не изглежда добре на хартия.

Везни

Везни, важно е да поставяте нуждите си на първо място, но понякога може да се объркате какво точно желаете. Отделете малко време днес, за да седнете със себе си и да визуализирате най-високия резултат във всяка област на живота си. Откъснете лист хартия от тетрадката си и го разделете на части като взаимоотношения, финанси и др. По този начин можете да започнете да определяте какво чувствате съгласувано и какво не е в синхрон.

Скорпион

Склонни сте да имате големи амбиции и често ги пазите за себе си. Възможно е обаче да осъзнаете, че се нуждаете от ментор или водач, който да ви помогне да преминете на следващото ниво. Не можем да извършим това пътуване сами, затова се запитайте: Какви умения бихте искали да усвоите и от кого бихте искали да ги научите?

Стрелец

Кариерата ви е маратон, а не спринт, така че ако напоследък сте установили, че не върви точно по план, дайте ѝ малко пространство да си поеме дъх. Понякога най-добрите неща се случват, когато се носим по течението и намираме решения в процеса на работа. Вашият "висш Аз" знае, че сте по-гениални, отколкото предполагате. Не се напрягайте за това.

Козирог

Вземете философска книга, тъй като може да се окажете в екзистенциален лабиринт, което означава, че може да имате повече въпроси за това къде се намирате, отколкото отговори. Това е точно мястото, където трябва да бъдете. Прозорливата Зора Нийл Хърстън веднъж е казала: "Има години, които задават въпроси, и години, които отговарят."

Водолей

Днес може да се запитате от какво се нуждаете, за да се чувствате по-интимни в близките си отношения. Ако се нуждаете от повече пространство, попитайте за това. Ако имате нужда от повече разговори, отколкото от докосване, кажете и това. Не се чувствайте виновни за това, че притежавате това, което искате. Да сте във връзка с друг човек означава, че сте се ангажирали да създадете съвместно партньорство, което може да послужи и на двама ви в дългосрочен план.

Още: 3 зодии, които са склонни към пристрастяване към социалните мрежи

Риби

Учите се да запазвате индивидуалността си, докато се сливате с другите в любящи партньорства. Днес може да споделите нещо, което ви тежи на сърцето, с любим човек, което може да ви помогне да се почувствате по-леки, по-свободни и по-силни. Запитайте се: "Как мога да общувам с онази част от себе си, която се чувства несигурна постепенно да разкрие гласа си пред друг?".

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес