Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

16 май 2024, 06:00 часа

Трудно е да признаеш поражението си, особено когато си измислил блестящ план. В четвъртък, 16 май 2024 г. някои от нас може да се наложи да приемат, че брилянтният им план или не е бил достатъчно добре обмислен, или просто не е бил приет от другата страна.

Още: 4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

В зависимост от това от кои зодиакални знаци сме, този вид „поражение“ може наистина да бъде удар по егото. Мислели сме, че постъпваме правилно, а когато видим, че срещаме силна съпротива, не само знаем, че не можем да продължим, но и трябва да измислим какво да правим по-нататък. Три зодиакални знака ще понесат това зле.

Овен

Никой не може да ви отнеме нищо, Овни, тъй като е добре известно, че сте човек, който може да се справя с напрежението и да свърши много неща. В известен смисъл се гордеете с тази си способност, но ще откриете, че на 16 май нещата стават малко по-трудни за вас, тъй като може би сте отхапали повече, отколкото можете да сдъвчете.

Никога не обичате да признавате поражението си, а всъщност в действителност не сте победени. Това сте ВИЕ, които се чувствате така, просто защото не ви е приятно да пренареждате мисленето си, за да се съобразите с нещото, което ви носи дискомфорт. Ако планът ви не е проработил, вие го възприемате като поражение и това ви удря по начин, който ви кара да се чувствате зле със себе си.

Сега вече знаете с какво си имате работа или „с кого“, тъй като може да сте открили конфликт с друг човек. Когато познавате игралното поле, знаете как да маневрирате със следващия си ход. Всичко, което се случва на 16 май, ще отиде в склада, където съхранявате мъдростта си. След този период ще можете да постигнете много големи победи, тъй като ще научите много ценни уроци.

Козирог

Интересното при вас, Козирог, е, че винаги сте готови да признаете поражението си. Това не е защото го очаквате, а защото ако сте направили нещо погрешно или сте допуснали сериозна грешка някъде по пътя, искате да знаете. Искате да поемете отговорността, защото, ами, вие сте изключително отговорен човек. Ако знаете какво сте направили, тогава ще знаете как да го поправите, ако е необходимо.

Въпреки че не ви е приятно да признаете поражението си, няма да позволите то да ви повали. Разбира се, не сте развълнувани от това, че грешката ви е толкова голяма и че се знае надлъж и нашир, че вие сте този, който е направил такава грешка, но какво от това? В живота си сте правили и други грешки и сте използвали всички тях, за да станете по-добър човек благодарение на това знание.

Ще го оставите да се изплъзне от ръцете ви като вода. Не ви е приятно да ви гледат или дори да ви държат отговорни за грешката ви, но това не означава, че ще избягате и ще се скриете от нея. Ще приемете критиката и ще се справите по-добре. При вас е толкова просто, Козирог. Ако трябва да се справяте по-добре, вие приемате тази идея и се справяте по-добре.

Риби

Последното нещо, което някога сте искали да ви се наложи да признаете, е, че има нещо, което не можете да направите. Това не означава, че вярвате, че можете да правите „всичко“, но някои неща сякаш вече не са във вашата сфера на действие и това ви депресира. Искате да бъдете човекът, който винаги сте били; винаги енергичен, винаги присъстващ, винаги внимателен. И все пак на 16 май, най-накрая ще признаете нещо: просто не можете да правите всичко.

Това за вас е като поражение. Това се усеща като шамар, но въпреки това не можете да накарате да се случи нещо, което очевидно няма да се случи. Макар че има много космически помощници, които ще ви помогнат да преминете през всичко това, може би няма да искате да приключите с идеята, че „приемането“ е това, което е най-добро през този период.

Още: Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

Приемане. Не провал, не поражение. Това, което ще признаете, е, че това, през което преминавате, не е рядкост, нито пък сте сами в него. Не сте провалили никого и няма нужда да убеждавате себе си, че не сте „на ниво“. Просто трябва да промените гледната си точка, една малка промяна може да разсее всички сенки.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес