Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовно предсказание за всяка зодия през октомври 2024 (част 1)

02 октомври 2024, 06:30 часа

Овен

Не всеки, когото обичате, ще ви върне любовта. Това не означава, че не сте обичани или че нещо не е наред с вас. Съвсем не! Означава само, че различните хора имат различни нужди в любовта и е нормално да срещнете някой невероятен човек, чиито желания не съвпадат с вашите. Способността да преживеете това разочарование, без да накърните самочувствието си или да станете недоволни, е посланието за вас.

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 30 септември - 6 октомври 2024

Телец

По отношение на любовта първата половина на месеца ще бъде посветена на това да ангажирате любопитството си и да изградите връзки чрез общи дейности и интереси. Независимо дали става въпрос за нова среща или за половинката ви, ключът към любовта е да се впуснете в това, което обичате, и да споделяте тези удоволствия един с друг.

Близнаци

Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си по отношение на въпросите на сърцето, е да се откажете от всякаква нужда да впечатлявате хора, които чрез действията си изразяват, че мислят много малко за вас. Любовта не може да расте там, където има презрение. Тя не може да пусне корени и когато единият или и двамата не уважават другия, неговите цели и мечти в живота или дори неговата културна идентичност и уникални различия.

Рак

Първата половина на месеца за вас в любовта ще бъде свързана с излизане от зоната ви на комфорт. Можете ли да го направите? Препоръчваме ви да бъдете най-добрият си приятел, докато го правите. Не всяко преживяване може да се хареса на сетивата ви или на личните ви ценности, но това е нормално! Поставянето на граници там, където е необходимо, и отвореността за нови преживявания на други места е балансът, който трябва да се постигне.

Лъв

Месецът ще бъде приказен период за вас в любовта! Когато не се забавлявате със смях, партита и истински моменти на нежност, ще се окажете изненадани от мъдростта, която любовта може да внесе в живота ви. Някои от вас може дори да открият творческо вдъхновение!

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 30 септември - 6 октомври 2024

Дева

Не губете личната си идентичност в любовта и не се чувствайте притиснати да го правите. Истинската любов ще прегърне вас и вашата уникалност. Тя няма да ви принуждава да се съобразявате с идеалите на другия за любов, сякаш вие като личност нямате такова значение, каквото имат неговите романтични фантазии.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес