Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 5 октомври 2024 г.

04 октомври 2024, 20:05 часа

На 5 октомври и 2024 г. една зодиите ще има много повече късмет от другите. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за събота.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 30 септември - 6 октомври 2024 г.

Тази събота не подценявайте късмета, който ви е сполетял. Първо, ще се лишите от удоволствие и второ - скоро едва ли ще Ви се отдаде подобна възможност.   

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през октомври 2024

Дневен хороскоп за Телец

Тази събота ако животът Ви поднесе лимон направете най-свежата лимонада, която можете. Освен, че е освежаваща тя е и много полезна за здравето!

Още: Небето ще се проясни за 3 зодии до края на 2024 година

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази събота ви е позволено да бъдете екстравагантни, да демонстрирате по всякакъв възможен начин пренебрежението си към социалните устои и моралните норми. Вярно е, че в един момент ще трябва да се върнете към нормалното. 

Дневен хороскоп за Рак

Тази събота ефектът на падащото домино ще ви свърши работа. Приложете минимални усилия в правилната посока и останалото ще се случи от само себе си.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през октомври 2024

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през октомври 2024

Дневен хороскоп за Лъв

Тази събота събитията ще се развиват малко по-бързо, отколкото бихте искали. Възможно е да имате желание да появите упоритост – не му се поддавайте, това само ще налее масло във вече тлеещия пламък. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Тези 6 зодии ще са нещастни през октомври 2024

Тази събота е ден, който ще ви донесе чувство на дълбоко удовлетворение. Ако имате нужда от нещо друго, ще трябва да го вземете сами. Опитайте се!

Дневен хороскоп за Везни

Тази събота вашите собствени нужди трябва да са от първостепенно значение. Другите ще трябва почакат. Няма кой да Ви даде това, от което имате нужда. 

Още: На 4 октомври: Числото 4 ще даде неизчерпаема сила на тези 4 зодии!

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази събота някой може да се опита да ви въвлече в конфликт, с който нямате нищо общо. Съпротивлявайте се с всички сили, тази идея няма да доведе до нищо добро.

Още: Тези 6 зодии ще са щастливи през октомври 2024

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази събота ще трябва да скриете истинските си чувства зад грижливо изрисувана усмивка. Малко по-късно можете да кажете на глас всичко, което мислите за този или онзи човек.

Дневен хороскоп за Козирог

Тази събота отложете всичко, което не Ви е приятно да правите. Сега не е моментът да си създавате допълнителен дискомфорт. Помислете за себе си. 

Още: Четвъртък ще донесе 110% късмет на тези зодии!

Дневен хороскоп за Водолей

Тази събота може да срещнете трудности за преодоляване. Не се отказвайте от тях. Всичко, каквото направите сега ще Ви е от голяма полза в бъдеще. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази събота отхвърлете всички съмнения в способностите Ви. Колкото и да Ви е трудно намерете сили да развиете бизнес идеите, които имате в главата си. 

Още: Език мой = враг мой! За кои зодии важи това правило?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес