Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доц. д-р Ангел Кунчев е "Лекар на годината"

19 октомври 2021, 11:13 часа • 6822 прочитания

Доц. д-р Ангел Кунчев е отличен от лекарската гилдия за „Лекар на Годината 2021“, съобщиха от пресцентъра на Българския лекарски съюз.

Предстои традиционните награди на Български лекарски съюз за принос в медицината да бъдат връчени днес в централата на БЛС.

Главният държавен здравен инспектор, който в Деня на българския лекар празнува и своя рожден ден, обаче ще получи високото отличие в идните дни. 

През целия си професионален път доц. Ангел Кунчев работи неуморно за решаването на проблемите в здравната система, а от началото на епидемията от COVID-19 показва последователна работа, смело отстоявайки позициите си, пише още в съобщението на Съюза.

През днешния празничен ден предстои да бъдат връчени и отличията в петте традиционни категории на „Лекар на годината 2021“. Тази година най-много са отличените в категорията за младите медицински надежди „Ти си нашето бъдеще“.

Заради пандемията и тревожната ситуация в страната отличията ще бъдат връчени в централата на БЛС, в различни часове за отделните категории, за да няма струпване на хора.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес