Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пийте тази напитка с лимон 5 дни и ще се пречистите от токсините

22 април 2022, 15:55 часа

Тази натурална напитка с лимон гарантира бързо пречистване от токсини. Пролетта е идеалният момент да започнете да я приемате. Благодарение на нея бързо ще влезете във форма. Нейният отслабващ ефект се дължи на факта, че пречиства тялото от вредните вещества и излишната течност. Освен това тя нормализира нивото на захарта и холестерола в кръвта, ускорява метаболизма.

Детоксикираща напитка с лимон

За да приготвите тази детоксикираща напитка, ще ви трябват връзка пресен магданоз, един средно голям корен от джинджифил, 1 ч. л. канела и 1 с. л. ябълков оцет. Измийте магданоза, почистете джинджифила и го нарежете на парчета. Сложете съставките в блендер и ги залейте с 0,5 литра питейна вода. 

Ако сложите тази подправка в кафето, ще се изчистите от токсините и ще отслабнете

Прецедете течността през сито или тензух. Важно е да приготвяте свежа напитка всеки ден, за да извлечете максимална полза от нейната консумация.

Приемайте я 5 поредни дни. Най-добре е приемът да се осъществява вечер преди лягане, ако искате да забързате метаболизма си и да отслабнете. Но тази напитка в никакъв случай не може да замести последното хранене за деня. Заложете на лека вечеря и поне час след нея изпийте приготвената напитка с лимон. 

Искате да изчистите токсините от черния дроб? Тази пролетна билка ще ви помогне

Важно: Статията не замества консултацията с лекар или диетолог!

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес