Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отървете се от гъбичките по краката и ръцете с тази лесна рецепта

13 февруари 2021, 14:21 часа

Гъбичките по ръцете и краката са много упорити, вярваме почти всеки е разбрал. Рекламите непрекъснато се опитват да ви убедят в ефективността на един или друг продукт, а вие охотно харчите десетки левове, без да постигнете някакъв съществен резултат. В действителност, можете да постигнете ефикасно лечение само с три продукта, които се намират в кухненския ви шкаф.  

Рецептата е много проста, а в същото време резултатът от лечението е приятно изненадващ.

Изглежда, че веднага щом се появи гъбичното заболяване по ноктите, в миналото веднага започвали да го лекуват с оцет. Това старо лекарство за проблема с досадните гъбички по краката и ръцете продължава да се използва доста успешно и сега, въпреки факта, че аптеките предлагат много продукти, произведени у нас и в чужбина.

Оцетът пречи на жизнената дейност на гъбичките, унищожавайки напълно спорите и патогените. На свой ред содата неутрализира идеално киселините, изравнявайки киселинно-алкалния баланс.

Приготвяйки описаната по-долу процедура само два пъти на ден, ще получите желания резултат дори без скъпи фармацевтични препарати! Достатъчно е да опитате, за да се убедите сами.

Нужни продукти:

1 чаша ябълков оцет

5 супени лъжици сода за хляб

3 литра топла вода (50 градуса или малко повече)

Приложение:

За да приготвите лечебна вана, напълнете купа с гореща вода и добавете оцет към нея. Когато течността се охлади до 40 градуса, потопете краката (или ръцете) в нея за 15 до 20 минути. След това ги изплакнете с чиста вода, подсушете с хартиена кърпа.

След 1 час повторете тази процедура, но добавете сода към разтвора.

За да получите резултат възможно най-бързо, правете тези бани поне 2 пъти на ден.

Методът работи поради факта, че киселата среда унищожава гъбичките, а содата предотвратява възможния й последващ растеж.

По този начин евтиното и просто средство за защита може да стане ваш помощник в битката срещу гъбичките.

Сами виждате, че не е никак трудно да се приготвя лечебната вана. Достатъчно е да направите предварителна организация на свободното си време и да отделите по около половин час два пъти на ден и ще забравите за упорития проблем. Гъбичките са изключително неприятни не само за потърпевшия, но и за всички около него.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес