Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цептер представя новата си система за почистване

31 януари 2014, 11:13 часа

За хората с алергии или астма домашният прах е една от най-големите грижи. Той им прави компания всеки ден. И присъства навсякъде: по пода, стените, таваните, завесите, химическите препарати, кърпите, мебелите. Само в един матрак например има 10 милиона акари. 10% от теглото на една възглавница, използвана 2 години, е невидими прахови частици.

За хората с алергии или астма няма нищо по-плашещо от домашния прах. Той ги кара да кихат многократно през нощта, а сутрин да се събуждат внезапно. Хората с алергии или астма мечтаят да намалят вредното влияние на домашния прах, без това да налага вземането на допълнителни традиционни или алтернативни лекарствени препарати.



От Цептер предлагат едно възможно решение. То е тяхната система за почистване на дома, която улавя дори най-миниатюрните прахови частици и вместо да ги връща обратно във въздуха на помещенията или да ги оставя полепнали по различните повърхности, ги унищожава. Системата се нарича Tuttoluxo 6SB (свободен превод от италиански – „всички удобства, целият лукс в едно”). Тя има 6 функции, 3 патента и приставки за най-труднодостъпните места в стаята, на килима, на завесите или на стените. Може да почиства различни повърхности с прахосмукачка на воден филтър, да почиства с пара и да дезинфектира, да почиства едновременно с пара и с прахосмукачка, да глади, да пречиства, ароматизира и овлажнява въздуха. Новият Tuttoluxo 6SB е по-мощен и много по-тих от предшественика си. Променен е както дизайнът на различните му части, така и цялостният вид. Предлага се в стилния черен цвят.

Дори да не сте един от 300-те милиона по света, които боледуват от астма, или един от над единмилиардната армия хора със сенна хрема, помислете за смяна на прахосмукачката си. Едно семейство прекарва в почистване средно 6 часа на седмица. От Цептер изчисляват, че Tuttoluxo 6SB пести 50% от това време. Тоест 12 часа на месец. Или 6 дни в годината. А какво по-хубаво от това вместо да прекарваме времето си в почистване, да се погрижим повече за себе си или да обърнем повече и по-искрено внимание на най-близките си?

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес