Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зидан даде надежди на ПСЖ: Никога не казвай "Никога"

23 юни 2022, 16:21 часа • 4700 прочитания

Бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан не отхвърли възможността един ден да стане треньор на ПСЖ или да наследи Дидие Дешан начело на националния отбор на Франция.

Футболният сезон в топ първенствата скоро се завръща с бонус от Betano, но Зинедин Зидан няма да води ПСЖ, каквито надежди имаше във Франция. 

Запитан от "L'Equipe" дали се вижда начело на някой от двата тима, легендарният полузащитник на Ювентус и "Кралския клуб" заяви:

"Никога не казвай никога... особено когато си треньор в днешно време. Когато бях футболист, имах избор, но сега не е като да има 50 клуба, в които мога да отида. Имам две или три опции - това е реалността".

По-рано излезе информация, че французинът държи да поеме френския национален тим и е отказал на ПСЖ. Какво още каза Зизу за бъдещия си ангажимент и за желанието си да поеме "петлите" четете в Sportlive.bg.

В същото време Пари Сен Жермен е отворен за продажба на бразилското крило - Неймар през летния трансферен прозорец, ако бъде предложена приемлива оферта - но бразилският национал би се колебал да напусне, предава GOAL.

Нападателят пристигна на "Парк де Пренс" след трансфер от Барселона за рекордна сума през 2018 г., което беше сериозно изявление за намерението на клуба от Лига 1 да затвърди позицията си на европейската сцена

Неуспехите през сезон 2021-2022 година, липсата на така желаната титла от Шампионска лига, преподписването на Килиан Мбапе след дълга трансферна сага с Реал Мадрид, обаче, са накарали клуба да преосмисли раздялата си с 30-годишния футболист.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес