Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В ПСЖ действат с размах - треньорска рокада и 6 нови попълнения

04 юли 2023, 14:52 часа • 2955 прочитания

Френският футболен колос Пари Сен Жермен окончателно прекрати договора на наставника Кристоф Галтие, съобщи трансферното гуру Фабрицио Романо. Очаква се и официалното изявление на ПСЖ, с което да бъде подпечатана раздялата между двете страни.

ПСЖ сменя Галтие с Луис Енрике

Прекратяването на договора с Галтие бе последната стъпка, необходима на ПСЖ, за да представи официално новия си наставник Луис Енрике. От известно време е ясно, че бившият мениджър на Барселона ще поеме ПСЖ, а сега неговото преминаване в Париж ще бъде официализирано.

ОЩЕ: Арестуваха треньора на ПСЖ и сина му

Кристоф Галтие

Новите попълнения на ПСЖ

Освен това ПСЖ официално ще обяви и шест нови попълнения, за които също бе съобщено по-рано. На "Парк де Пренс" пристигат Люка Ернандес за 45 млн. евро, Мануел Угарте за 60 млн. евро, Канг-ин Лий за 22 млн. евро, както и Марко Асенсио, Милан Шкриняр и Шер Ндур, които идват като свободни агенти.

Припомняме, че ПСЖ се раздели с голямата си звезда Лионел Меси, който реши да продължи кариерата си в Интер Маями. Сега голямата въпросителна около парижани е дали Килиан Мбапе ще остане в отбора, или ще бъде продаден на Реал Мадрид.

По-рано се появиха информации, че Реал ще обяви трансфера на Мбапе през тази седмица.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес