Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ювентус не дава глътка въздух на Интер, Рома с обрат след 90' (ВИДЕО)

05 ноември 2023, 23:56 часа • 1169 прочитания

Италианският гранд Ювентус успя да победи Фиорентина с минималното 1:0 като гост в среща от 11-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата отбеляза 20-годишният халф Фабио Мирети, с което "бианконерите" отново се доближиха на две точки от водача Интер.

Ювентус победи Фиорентина

Мирети се разписа още в 10-ата минута. След това домакините владееха значително повече топката, но не успяха да пробият отбраната на Юве. И двата отбора създадоха твърде малко опасни ситуации пред противниковата врата и закономерно не се стигна до голове.

Video edited on Kapwing

Рома с късен обрат срещу Лече

В друг мач от Серия А тимът на Рома успя да победи Лече с 2:1 като домакин, завръщайки се на победния път след загубата от Интер в миналия кръг. Победата обаче дойде много трудно, и то с обрат - след голове на Азмун и Лукаку в добавеното време на мача.

В класирането Интер е лидер с 28 точки - с две пред Ювентус. Милан е с 22, Наполи с 21, Аталанта с 19, Болоня с 18, а Рома и Фиорентина имат по 17 пункта. В следващия кръг Ювентус домакинства на Каляри, а Рома се изправя срещу Лацио в дербито на Рим.

Още футбол ще намерите в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес