Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков представя Меси пред феновете на Интер Маями

16 юли 2023, 15:54 часа • 1924 прочитания

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще бъде една от звездите, които ще представят Лионел Меси пред феновете на новия му клуб Интер Маями. Това съобщи испанският вестник „Мундо Депортиво“. Както е известно световният шампион с Аржентина напусна ПСЖ след края на сезона, за да се присъедини към американския отбор.

Клубът представя звездата тази вечер

Представянето на Лионел Меси като футболист на Интер Маями ще бъде тази вечер. Освен него клубът ще представи и бившия му съотборник в Барселона Серхио Буркетс. Ръководството на американския тим е подготвило специално шоу по случая като сред звездите, които ще представят двамата играчи ще бъде и Стоичков.

Двамата са много близки отношения

Камата и Лионел Меси са в отлични взаимоотношения. Двамата често са били на събития организирани от Браселона, а Стоичков многократно е награждавал аржентинеца с различни ценни отличия. За последно двамата се видяха през есента, когато „гаучосите“ бяха на подготовка в Маями преди Мондиала в Катар. Христо Стоичков в момента живее в американския град, където работи за телевизионния канал „TUDN“.

Преди дни Меси заяви, че е много доволен от решението си да премине в Интер Маями.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес