Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След неприличен жест с ръка: Арабите наказват Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

27 февруари 2024, 00:30 часа • 3182 прочитания

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо ще бъде наказан за неприличните жестове, които показа към публиката при трудния успех на Ал Насър срещу Ал Шабаб в двубой от 21-вия кръг на Саудитското първенство. Португалецът посочи с ръка интимните си части в отговор на викове: "Меси!Меси!".

Викове "Меси!" вбесиха Роналдо

Мачът бе много оспорван и вървеше към равенство 2:2 - голове на Роналдо и Андерсон Талиска за "жълто-сините" и Яник Караско и Карлос за другия тим. Малко преди края на редовното време на срещата Ал Насър взе трите точки благодарение на второ попадение на Талиска. След последния съдийски сигнал 5-кратният носител на "Златната топка" отиде да поздрави своите съотборници, а от трибуните се чуха възгласи: „Меси, Меси“.

ОЩЕ: Отборът на Роналдо писа отличен 6 на тима на Меси, меле и шедьовър в дербито (ВИДЕО)

Кристиано ще отнесе глоба

Това подразни португалския нападател и той първо посочи ухото си, а после направи неприличен жест към слабините си. Според местните медии Дисциплинирана комисия към Саудитската професионална лига вече е решила, че ще накаже Кристиано с два мача и ще му наложи глоба, чийто размер за момента остана неясен.

Това не е първият път, в който бившият ас на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед се забърква в скандал в страната. Преди няколко месеца той се прекръсти след вкаран гол и това вбеси арабската държава.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес