Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сколари: Бразилци - нашето време настъпи!

12 юни 2014, 13:02 часа • 6144 прочитания

Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари заяви на официалната пресконференция преди първия мач с Хърватия, че това ще бъде световното първенство на "кариоките", които трябва да ознаменуват подкрепата на своите фенове като спечелят титлата. Преди всичко обаче, Бразилия трябва да покаже добра игра срещу Хърватия довечера.

"Искам да кажа на всички бразилци, че нашето време настъпи. Това е нашето световно първенство. Този отбор не е по-слаб от онзи от 2002 година. Предстоят ни седем стъпки. Трябва да извървим всяка от тях. Сега обаче трябва да мислим за първата стъпка. Няма как да отидем директно на седмата. Предстои ни тежък мач с Хърватия. След това ни остават още шест стъпки", заяви Сколари.

Наставникът се изказа ласкаво и за звездата на тима Неймар, който според него е футболист способен да направи разликата във всеки мач.

"Ако Неймар не беше в състава ми, вероятно Бразилия щеше да играе по друг начин. Щях да променя много неща. Неймар е футболист, който винаги може да направи разликата. Всички вярваме в неговите качества", допълни специалистът.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес