Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С цитати на Меси, Шави, Пеп и Модрич: Интер Маями обяви нов трансфер (ВИДЕО)

24 юни 2023, 09:19 часа • 2155 прочитания

Дългогодишният опорен халф на Барселона Серхио Бускетс премина в американския Интер Маями. За трансфера съобщиха от клуба, който е собственост на Дейвид Бекъм, макар и по малко по-завоалиран и екстравагантен начин.

Бускетс и Меси отново съотборници

Интер Маями, който се състезава в американското футболно първенство Мейджър Лийг Сокър, публикува в социалните си канали загадъчно видео с цитати на Пеп Гуардиола, Шави Ернандес, Лука Модрич и Лео Меси, които възхваляват Бускетс.

Как приключи кариерата на Бускетс в Испания и Барселона

С това видео Интер Маями потвърди информациите, че Бускетс ще подпише с отбора. Той прекрати кариерата си в националния отбор на Испания през миналата година, а си тръгна от Барселона със 700 изиграни мача, девет титли в Ла Лига, седем трофея от Купата на Краля, както и три трофея в Шампионска лига.

Саудитска Арабия също изкушаваше Бускетс

Серхио Бускетс бе свързван и с евентуален трансфер в отбор от Саудитска Арабия, тъй като интерес към него проявяваха Ал Хилал и Ал Насър. Американският футболен клуб иска да привлече още един бивш играч на Барселона - Жорди Алба, който подобно на Бускетс се раздели с испанския гранд след края на миналия сезон.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес