Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов трус в ПСЖ: Серхио Рамос последва Меси и напусна клуба

03 юни 2023, 00:30 часа • 3109 прочитания

На "Парк де Пренс" ври и кипи! Преди дни стана ясно, че Лео Меси официално ще напусне ПСЖ, а в навечерието на последния кръг от Лига 1 от клуба обявиха раздялата си и със своя бранител Серхио Рамос. По този начин испанският централен защитник вече е свободен агент.

Той стана част от редиците на "принцовете" през лятото на 2021 година, пристигайки със свободен трансфер, тъй като си тръгна от Реал Мадрид. За парижкия гранд изигра 57 мача във всички турнири, в които отбеляза пет гола. Договорът му изтича на 30 юни и няма да бъде подновен. Двамата с един от най-големите му съперници - Меси, си тръгват от ПСЖ без да успеят да го изведат до триумф в Шампионска лига.

ОЩЕ: Меси, Роналдо и Бензема отново заедно - какви са шансовете да се случи?

"Утре е специален ден, утре ще кажа довиждане на още една фаза в моя живот, довиждане на ПСЖ. Не знам на колко места може човек да се почувства у дома, но без съмнение ПСЖ, феновете им и Париж са едно от тях за мен. Благодаря ви за двете специални години, в които можех да играя във всички турнири и да дам най-доброто от себе си. Ще се изправя пред нови предизвикателства, ще нося различни цветове, но преди това, за последно Allez Paris", написа Рамос.

Mañana será un día especial, mañana diré adiós a otra etapa de mi vida, adiós al PSG - Paris Saint-Germain No sé en...

Публикувахте от Sergio Ramos в Петък, 2 юни 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес