Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неймар става съотборник на Филип Кръстев?

10 август 2023, 16:48 часа • 2134 прочитания

Бъдещето на една от големите звезди на Пари Сен Жермен – Неймар, продължава да бъде доста неясно. Вчера се заговори, че ръководството на французите е взело решение да не разчита на бразилския нападател през новия сезон и вече му търси отбор. Днес пък се оказа, че той може да стане съотборник на българския национал Филип Кръстев в Лос Анджелис ФК.

Лос Анджелис ФК вече готви оферта за Неймар

Шефовете на ПСЖ са склонни да се разделят с 31-годишния Неймар, но искат около 150 милиона евро за правата му. Трансферният гуру Фабрицио Романо разкри в своя видео блог, че ръководството на Лос Анджелис ФК иска да вземе бразилеца и вече готви оферта за него. Сумата едва ли ще бъде исканата от парижани, но те може и да склонят да го продадат и за по-малко пари.

Филип Кръстев направи мечтан дебют

Както е известно Филип Кръстев осъществи трансфер в Лос Анджелис ФК като преди дни бе представен официално. Българският национал пък направи мечтания си дебют, след като се разписа още в първия си мач за тима. В отбора на Лос Анджелис личат имената на бивши световни звезди като Джорджо Киелини и Карлос Вела.

Миналият месец пък Неймар се забърка в огромен скандал, след като се сби в бар пред бременната си приятелка.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес