Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наполи запази головете си за Милан след 90-минутна скука в Серия А (ВИДЕО)

15 април 2023, 21:02 часа • 946 прочитания

Считаният за сигурен шампион на Серия А - Наполи, не успя да спечели домакинството си на Верона след равенство 0:0 в мач от 30-ия кръг. За 90 минути неаполитанци така и не успяха да вкарат гол на борещия се за оцеляване Верона и допуснаха третото си равенство през сезона.

От известно време играчите на Лучано Спалети играят под равнището си в Серия А, а подобно отпускане бе очаквано предвид голямата преднина пред останалите отбори. Освен това тимът трябва да мисли и за представянето си в Шампионска лига.

Наполи загуби първия си мач срещу Милан от 1/4-финалите на Шампионска лига, а само след три дни предстои реванш в Неапол. Тъкмо затова не бе изненада, че Спалети спести силите на отбора си преди важния и решаващ двубой.

Верона пък може да бъде доволен от завоюваната точка в Неапол - нещо, което много малко отбори успяха да направят до момента през сезона. В класирането тимът е 18-и с 23 точки - на три точки от спасителното 17-о място, заемано от Специя. Наполи пък остава лидер със 75 точки - с 14 пред втория Лацио.

По-рано Милан допусна нова грешна стъпка в битката за топ 4 в Серия А (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес