Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лъжа и липса на уважение! Обкръжението на Неймар отрича слуховете за Барселона

27 август 2024, 11:45 часа • 596 прочитания

След като по-рано този месец се появи информация, че бившата суперзвезда на Барселона Неймар има желание да се завърне в клуба, вчера стана ясно, че бразилецът се е предложил на каталунците по-рано този месец. Според Жерар Ромеро обаче наставникът на Барса Ханзи Флик е отказал идеята още в зародиш, тъй като не е искал Неймар в своя проект. Немският тактик не гледал благоприятно на завръщането на бразилеца и бързо отхвърлил възможността.

Неймар срещу слуховете за потенциално завръщане в Барселона

На фона на тези спекулации, които бързо привлякоха вниманието, от обкръжението на Неймар излязоха с официална позиция относно появилата се информация.  

"Освен че е ЛЪЖА, тази новина е и огромна липса на уважение към спортиста и неговия клуб Ал Хилал. Неймар Жуниор има договор със саудитския клуб, щастлив е в Рияд и скоро ще се завърне на терена за радост на своите фенове по света", се пише в официалния сайт на Неймар.

В момента Неймар се възстановява от контузия, която получи през октомври месец. Диагнозата му бе скъсана кръстна връзка и скъсан менискус. Възстановяването на бразилеца вече е към края си, а по всичко личи, че скоро ще се завърне в игра за Ал Хилал, въпреки слуховете, че от клуба обмисляли да прекратят договора му след само 5 мача.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес