Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул стартира преговори с основен защитник за нов договор

19 септември 2023, 13:13 часа • 3288 прочитания

Ръководството на Ливърпул е стартирало преговори с един от основните си защитници за нов договор. Става въпрос за крайния бранител Трент Александр-Арнолд. Това съобщиха английските медии. Очаква се в съвсем скоро време да стане ясно дали той ще реши да преподпише с мърсисайдци.

Трент Александър-Арнолд ще получи сериозно увеличение на заплатата

Трент Александър-Арнолд има договор с Ливърпул за още две години. Шефовете на клуба обаче са впечатлени от изявите му в последните няколко сезона и искат да се обвържат с него за по-дълъг период от време. Поради тази причина те му предлагат и доста сериозно увеличение на заплатата.

🚨 Trent Alexander-Arnold is close to agreeing a new contract with Liverpool despite interest from Barcelona and Real Madrid. (Source: 90min)

Posted by Transfer News Live on Tuesday, September 19, 2023

Десният бек е много важен играч в състава на Клоп

Десният бек проби в първия тим на Ливърпул през сезон 2016/17. До момента той има на сметката си 277 мача за „червените“ във всички турнири, в които е реализирал 16 попадения и е направил 73 асистенции. Александър-Арнолд спечели с Ливърпул титлата във Висшата лига, Шампионска лига, ФА Къп, Купата на Лигата, Суперкупата на Европа, както и Световното клубно първенство. Той също така е втори капитан на тима на Юрген Клоп.

През уикенда Ливърпул се наложи трудно над Уулвърхемптън.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес