Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ганайски магьосник: Аз предизвиках травмата на Роналдо

04 юни 2014, 23:30 часа • 10246 прочитания

Известният в Гана магьосник Нана Кваку Бонсам пое отговорността за контузия №1 преди предстоящото световно първенство - тази на португалската звезда Кристиано Роналдо. Играчът на Реал (Мадрид) може да пропусне големия турнир, тъй като след мускулната травма лекарите на "селесао" му откриха и проблем в подколянното сухожилие.

За това, че Роналдо няма да играе на Световното Бонсам съобщи още преди 4 месеца. Както е известно, Португалия и Гана са в една група на Мондиала, така че мотивите на магьосника са повече от явни - елиминиране на най-голямата опасност за Гана с цел тимът да излезе от групата.

"Знаех за травмата на Роналдо, защото работих над нея, призна ганаецът, цитиран от "Гардиън". - Сериозен съм. Миналата седмица използвах четири кучета, за да подготвя специален еликсир. Преди 4 месеца казах, че Роналдо ще бъде възпрепятстван от участие на турнира, или най-малкото, че няма да играе срещу Гана. Тази травма няма да я излекува нито едно лекарство, никой няма да узнае как е възникнала, защото е дело на магия. Днес е коляното, утре - бедрото, на следващия ден нещо друго", закани се Нана Кваку.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес