Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов и ПАОК продължават непобедени, палачът на Левски с изненада (ВИДЕО)

14 декември 2023, 23:53 часа • 4030 прочитания

Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов започна като титуляр и престоя на терена през целия двубой при победата на ПАОК над ХИК Хелзинки с 4:2. С успеха на стадион „Тумба“ в последния мач от груповата фаза на Лигата на конференциите  "двуглавите орли" завършиха на първо място - без загуба с 16 точки. ХИК остава последен със само 2 пункта в актива си.

Как се разви мачът ПАОК - ХИК Хелзинки

Боян Радулович даде аванс на гостите още в шестата минута. Гръцкият отбор възстанови паритета до почивката чрез Магомед Оздоев. През второто полувреме ПАОК осъществи пълен обрат с попадения на Янис Константелиас, Томас Мург и автогол на Йоона Тойвио. В добавеното време на срещата Перпарим Хетемай се разписа от дузпа и намали изоставането на финландците.

ОЩЕ ОТ ЛИГАТА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: С рикошет: Лудогорец си отмъсти и удължи своя живот в Европа (ВИДЕО)

Кирил Десподов

Палачът на Левски се срина

Отстранилият Левски в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите - Айнтрахт Франкфурт загуби с 0:2 при визитата си на Абърдийн. Точни за шотландците бяха Дюк и Естър Соклър. "Орлите" допуснаха попаденията от единствените два точни изстрела на съперника. Немският отбор все пак продължава напред като втори в група G с 9 точки - с 3 пред Абърдийн.

ЛИГА ЕВРОПА: Резервите на Ливърпул сгафиха, Рома и Байер Леверкузен газят в Лига Европа (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес