Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челси - Ливърпул: Кога и къде да гледаме финала на Купата на Лигата?

25 февруари 2024, 11:12 часа • 5740 прочитания

Английските грандове Ливърпул и Челси излизат днес един срещу друг в спор за трофея на Купата на Лигата. Двата тима се срещат на "Уембли" в Лондон във финален сблъсък от тазгодишното издание на Карабао Къп, а срещата ще бъде излъчвана и пряко в българския телевизионен ефир.

Челси - Ливърпул: ТВ и начален час

Ливърпул се намира в далеч по-добра форма от Челси, като възпитаниците на Юрген Клоп са лидери във Висшата лига и се борят за титлата. "Сините" от своя страна са доста назад в английското първенство и точно затова ще искат да спечелят Карабао Къп на всяка цена.

Ливърпул - Челси

В колко часа започва финалът на Карабао Къп

Ливърпул разби Челси с 4:1 на "Анфийлд" през януари, но сега мачът ще се играе в Лондон, а залогът е още по-голям - трофей. "Сините" ще опитат да измъкнат отличието под носа на мърсисайдци. Двубоят на "Уембли" започва в 17:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи финала Челси - Ливърпул

Челси е символичен домакин срещу Ливърпул във финала на "Уембли", като срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на Diema Sport 2. Ако нямате възможност да гледате финала по телевизията, то можете да проследите Челси - Ливърпул НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес