Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саркози: Карла ще съобщи името на дъщеря ни

20 октомври 2011, 14:55 часа • 2940 прочитания

Френският президент Никола Саркози за пръв път официално изрази пред медиите "дълбоката радост" на семейството му във връзка с раждането на дъщеричката му в сряда вечерта, предаде Ройтерс. Това бе първото официално потвърждение на щастливото събитие, което премина при строга секретност. Никола Саркози добави, че ще остави на съпругата си Карла Бруни-Саркози приятното задължение да оповести името на бебето.

Френските медии спекулираха, че момиченцето ще бъде кръстено Далия. Президентът отговори на въпроси на журналисти по време на посещението си днес в гр. Майен в Югозападна Франция. То бе предшествано от две светкавични визити при Карла и бебето в клиниката "Ла Мюет" в Париж.

Саркози още веднъж изтъкна, че раждането на първото им дете е събитие от личния му живот и семейството му държи на всяка цена медиите да бъдат държани настрана. "Всички вие сте родители и сигурно ще разберете дълбоката радост, която Карла и аз изпитахме от това щастливо събитие. Всеки от вас ще разбере също, че тази радост е още по-голяма, именно защото е лична!".

Саркози приключи темата, като увери журналистите, че съпругата и детето му се чувстват добре.

Бащата на президента Пол Саркози заяви от своя страна пред френския телевизионен канал BFM, че бил извънредно щастлив от факта, че станал дядо за 14-и път. Бил разговарял с Карла по телефона след раждането. Тя се чувствала малко изморена, което е нормално, но иначе била много добре. БТА

 

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес