Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Насри крещи "кучи син" на журналист

24 юни 2012, 10:03 часа • 1183 прочитания

Полузащитникът на Франция Самир Насри нападна жестоко френски журналист на АФП след отпадането на "петлите" от Евро 2012. Футболистите на Лоран Блан напуснаха турнира след загуба на четвъртфиналите с 0:2 от Испания, пише standartnews.com.

Насри, който изкрещя "Затворете си устата" на телевизионните камери на мача с Англия от груповата фаза, загуби хладнокръвие след срещата с "Ла Фурия". Това "Затворете си устата" пък бе предназначено именно за журналиста от АФП, който бе написал критичен материал за него. Според футболиста, това е разстроило болната му майка.

Футболистът и представителят на медиите се срещнаха в микс зоната след двубоя с Испания, но Насри отказа да коментира двубоя, тъй като пресата "винаги искала да пише за л***а". Репортерът отговори: "В такъв случай не искам да говоря с вас", при което халфът избухна и започна да псува, наричайки го "кучи син", наред с други обиди,.

Насри остана извън титулярния състав на Франция срещу Испания и се появи в игра едва през второто полувреме при негативен резултат. Според различни информации причината той да бъде на скамейката е скандал в отбора след загубата от Швеция с 0:2. В него са участвали именно Самир Насри, Хатем Бен Арфа и Алу Диара, както и треньорът Лоран Блан. Случилото се остана загадка, но недвусмислени бяха думите на Блан преди мача, когато наставникът обяви, че колективът е по-важен от всичко.

Редактор: Георги Иванов

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес